Forside
Profil
Proces
Jobsøgende
Referencer
Kontakt
Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomi

Opret CV

Registrering i vores emnebank er let og overskuelig. Indtast dine stamdata og upload dit personlige CV. Emnebanken er vores vigtigste værktøj i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

For at registrere dig i vores emnebank skal du bruge en ansøgning og et CV i Word eller PDF. Vi opbevarer dine data i op til 24 måneder, efter du har registreret dig. Du kan altid vende tilbage og opdatere eller slette dine data.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt og er godkendt af Datatilsynet til behandling af personoplysninger med henblik på erhvervsmæssig bistand ved stillingsbesættelse jf. Persondataloven.

 

Opret CV

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiHer har du chancen for at være på forkant med udviklingen. Nogle stillinger når ikke at blive annonceret.
Registrér dit CV her

Find den rette kandidat

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiVi har meget stor træfsikkerhed i vores rekrutteringer, og du får garanti på udvælgelsen.
Læs om processen her

Vil du høre nærmere?

Peoplematter - rekruttering indenfor regnskab og økonomiKontakt os for et uforpligtende møde. Vi stiller os gerne til rådighed for en sparring af den forestående rekruttering.
Kontakt os
 
Peoplematter A/S   ·   København   ·   Tlf.: +45 70 22 78 22   ·   
Webdesign by Pixart